PÁJA RADÍ...

Helena Houdová je známá svým zdravým životním stylem. Bývalá Miss už několik let jí jen veganskou stravu a to samé dopřává i své pleti. Helena totiž používá jen to, co nám dala příroda. Je to neuvěřitelné, ale kráska vypadá i bez make upu skvěle.  Helena mně řekla: „Přiznám se, že jsem neměla make up přes rok a před tím vlastně taky moc ne. Já používám kokosovej olej. Je dobrý i místo opalovacího krému. Nepoužívám žádné chemikálie. Doma mám jen krém, který  jsem našla v New Yorku v organickém obchůdku, je to raw krém a to je jedinej krém, kterej já mám. Nic jinýho bych si na pleť nedala. ”

Maminka tří dětí přiznala, že do kokosového oleje je opravdu zamilovaná, bez něj se neobejde ani na francouzském ostrově, kde s dětmi tráví veškerý volný čas.  „Na Kostarice používám jen kokosovej olej a to na tělo, obličej a vlastně úplně na všechno. I rtěnku mám z kokosového oleje", dodala s úsměvem bývalá modelka. ”

A také ani olivový olej nesmí u Heleny doma chybět!!!

Helena přírodě důvěřuje natolik, že pomocí přírodních produktů léčí i své tři děti. „Malej měl teď třeba zánět ucha, tak jsem vylouhovala v olivovým oleji  česnek a dala sem mu to do ouška,” prozradila starostlivá maminka.

Ke krásné a jemné pleti Heleně pomáhá i pití čajů. „Já jsem bylinkář,  používám byliny na všechno. Mátu, citrónovou trávu, meduňku .. Opravdu jedu jen v přírodních věcech.”

Možná vám přijde, že Helena žije příliš zdravě a podle někoho to třeba přehání.  Podle mě jí tento styl života svědčí a na to,  že za 4 roky oslaví čtyřicítku, rozhodně nevypadá. Kéž bychom  tak všichni v jejím věku vypadali.:)

Vysvětlení: Raw kosmetika - je  čistá, přírodní, organická, veganská a ručně vyráběná kosmetika bez konzervantů, barviv a krutosti na zvířatech.

dole imageKdo jsem?

Jmenuju se Pája Holubová a už nějakou dobu pracuji  jako reportérka v televizi, kde zpovídám celebrity.

V soukromí jsem ale obyčejná holka, která miluje přírodu a zdravý životní styl. Chci se totiž dožít minimálně sta let a k tomu hlavně bez vrásek. :) Všechny vychytávky pro správné zažívání nebo krásnější vzhled na sobě samozřejmě hned vyzkouším. Právě proto jsem si založila blog, kde se o vše ráda podělím.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.