Chcete zimu přežít ve zdraví??? Stačí mít po ruce hrušku. Tuto radu mi dala jedna vyhlášená čínská doktorka. Toto ovoce ale nesmíte sníst jen tak. Nejprve si hrušku oloupejte a pak uvařte na páře. Trvá to asi 10 min, pak si to ještě můžete dochutit skořicí. Pokud si budete dělat tuto mňamku aspoň jednou denně budete zdraví a usměvaví i v tom sychravém počasí.
Další využití hrušky:
Peelingový zábal z hrušek
Hruška může pomoci i s vaším unaveným obličejem. Stačí jednu hrušku oloupat, rozmixovat a smíchat s jednou lžící kefíru. Tuto směs pak naneste na obličej a nechte asi 10-15 min působit. Hrušky z vaší pleti odstraní odumřelé buňky, stáhnou póry a vaší pleti rozzáří.
Bělí zuby
Přírodním peelingem pro zuby jsou vedle jablek i hrušky. Jejich dužina skvěle čistí povrch zubů. Podobné vlastnosti pak mají třeba i ořechy nebo semena.
Stop zácpě
Hruška je skvělá i na očistu střev, odvodnění a zbaví vás zácpy. Toto ovoce je prostě důležité zařadit do vašeho jídelníčku.